Saturday, January 31, 2015

Kawen

Assalamualaikum,

Biasanya, petang - petang ni lah banyak idea.

Aku perati je , student perempuan ada 3 golongan ,

1.Yang feminin , suka bergaya , and unavailable . sebab dh hado yg punya.

2. Yang happy go lucky, gila2 dan hidup dia , hanya untuknya. Nak kata available, macam tak, nak kata tak, macam ye.

3.Yang baik, berbudi bahasa, solehah, yang not available jugak. Sebab memang x nak couple2 ni.

Salalunya golongan 1 n 2 yang selalu kawin dulu or macam dah kompem kawin , no. 1 n 3. Hahaha... kannn . Yang no. 2 ni, harap, belajarlah menjadi yang no. 3 kot. haha. kbye
sekian
A.A

No comments:

Post a Comment