Wednesday, August 20, 2014

Perhimpunan KOR SISPA kebangsaan kali ke-5

Assalamualaikum,
pada 16-20 ogos 2014,UKM telah menjadi tuan rumah bagi perhimpunan kor sispa.
Saya selaku urusetia, merangkap ajk pentauliahan dan forum serta Liason Officer bagi UniKL MICET amat gembira

Kami datang awal, 13/8 dah sampai UKM Bangi, check in xi kolej rahim kajai. Pada mulanya ,memang kami tak ada kerja sangat, just amik baju JPAM di pejabat and jalan2 satu bangi.kami ukm kl, so untuk jadi LO yang berjaya , kami round segala ceruk di bangi, sesat? memang sesat, sampai pakvik bas pun tinggalkn kiteorg pastu lmbai2. haha, pastu kiteorg round sampai bngi gateaway

akhirnya, selepas dua hari bersenang- lenang kami mulakan tugas sebagai LO ,memang mencabar, macam2 kontigen lunar tanya kat kami. Emm kontigen sy yang MICET ni, sangatlah hyper actif, tapi, ketua mereka sangat bagus , tapi last2 saya pulak yg dijaga mereka hahaha , maklumlah, kecik sikit. yang paling best ,.. kiteorg org melakeee.

untuk perhimpunan, macam biasa, ada pertndingan kawad kaki, melawan kebakaran , perawatan awal , dan menyelamat. UKM tak banyak menang,tapi xpe , adat bertanding. tapi serius, semua ipt hebat. antara ipt yg terlibat, ukm,usm, umt,ump,unimap,uthm,uniKL,nilai university, unisel,kuim dan lain2 .

macam-macam kami perlu uruskan, terutama yg bakal tauliah, dari segi , baju accessories, banyak lagi. agak peninglah, contact sana sini, whatssap hang , batery habis.haaaaaaa.

tapi akhirnya alhmdulillah, semua settle !
thank you ALLAH 

No comments:

Post a Comment