Thursday, March 17, 2011

went out with mimi and biha

hari ni penat giler babeng arr
9 30 aq dah keluar kat MC
HAHA.............act nak beli brg2 ntok pengakap raja nanti
first2 kat MC terjmpe dak QEELAman lepastu...kiterorg pegi TESCO
beli mcm2lah ntok first-aid kit
PASTU pegi kat GUARDIAN ....pastu pegi pulak MYDIN nak beli brg agi
pastu pegi MC balik n amik TOWN BUS pegi MP ...kiteorg bhnti kat STADHYUS tetiber BIHA tipon
so kteorg tggu dier kat cne.....AND THEN....tgh round2 terjmpe CHAJO plak tgh jln2 dgn kakak dier
lastly kterorg pegi BEE LOON beli lencane2 nak tau jmpe sape?????????????? kiterorg jmpe ckgu rohisham&ckgu hanidah(yg ikut gi klantan aritu) pastu yg paling best....jmpe KETUA PESURUHJAYA PENGAKAP MELAKA.....TUAN HAJI KADER....per tp x prsn pown......PASTU balek gi MC sblm gi JJ kterorg sggah BANK ISLAM nak tau jmpe sape lak?...jmpe USTAZAH ZALEHA....emmm...pastu pegilah JJ kat POPULAR, jumpe QILAYUS..........haha citer tak abes lagi....pastu aq balek MC .....mimi dah pegi dah so tggal aq sowang2.....tgh jalan2 nak bli air ..tetiber ternampak kak AZZA cm bru balek keje...pastu tertembung ngan KAK NASIK....emmmm....LASTLY...dah bli air ,,,,,jumpe budak ni dgn kakaknyer.....DAK ECHA ROHANI....N  kak ECHA JOHAN,,,,,,

act nak ckp...ramai gler budak skul yg aq jmper...hahahah

Wednesday, March 16, 2011

pengakap 2007-2011 will never be the end............

assalamualaikum

harini nak menaip tentang scout,eingat lagi mase mule2 ckgu ibrahim promosi scout kat class form 1
mase tu macam x minat tapi dak thaqifah ajak aq so,,aq pown ikut jerk,,,,alhamdulilllah...mmg scout best sangat
2007-kem wataniah
         -jambori melaka
          -kursus lencana usaha
2008-perhimpunan pengakap melaka
         -perkhemahan kepandaian
         -lawatan ke STK syok giler....

2009-perhimpunan 100 tahun pengakap
        -perkhamahan kemajuan
        -camping 1 malaysia

2010-camping kecemerlangan
        -kem tebong
        -one land scout jamboree
        -camp pra pengakap raja kat skola
2011-kem pra pengakap raja jasin

bayangkanlah bertapa banyaknyer pengalaman sepanjang aq berpengakap...kali ini camping pra pengakap raja kat jasin merupakan permulaan kami semua untuk menjadi pengakap raja dan harap allah mengizinkan kami,,,dan warga sekolah mendoakan kami...amin.....